Τα οφέλη της ασύρματης δικτύωσης μέσω της Plusspot

Πως λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη;

Είναι απλό! Κάποιος ψάχνει ένα ασύρματο δίκτυο για να περιηγηθεί στο ιντερνέτ και η Plusspot είναι εκεί για να στο δώσει! 

Brand Identity

Πλήρης διαμόρφωση της υπηρεσίας ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος (γραφικά – κείμενα, όροι χρήσης). Μην ανησυχείτε! Την πρώτη φορά τα φτιάχνουμε εμείς για εσάς.

Welcome Portal Module

Ένα υπέρ πλήρες σύνολο δυναμικών εργαλείων που μετατρέπει τη σελίδα σύνδεσης στο Hotspot, σε σημείο ενδιαφέροντος ικανό να ανεβάσει εντυπωσιακά τον μέσο όρο παραμονής των τελικών χρηστών.

Marketing Tool

Δημιουργήστε μία δυναμική υπηρεσία Hotspot, ελεύθερης πρόσβασης και μετατρέψτε την σε μία επικερδή επιχείρηση μέσω των εργαλείων Διαχείρισης & Προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων της επιχείρησής σας.

Διαχείριση Χρηστών

Το επίπεδο άδειας χρήσης, επιτρέπει τη δημιουργία επιπέδων διαχειριστικών ρόλων, που έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα με σκοπό την παραμετροποίηση και έλεγχο των υπηρεσιών hotspot τοπικά.

Προσφέρει διασύνδεση με τις ποιο δημοφιλής εφαρμογές

Εφαρμογές

Το Welcome Portal επιτρέπει τη δημιουργία, τη διαχείριση αλλά και τη δημοσίευση custom apps (Προσαρμοσμένων Εφαρμογών). Επίσης παρέχει πρόσβαση σε “έτοιμες” εφαρμογές όπως: καιρός, news, gallery.

Στατιστικά WiFi και Διαφημίσεων

Πρόσβαση σε στατιστικά δεδομένα παρακολούθησης του δικτύου σας, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας αλλά και το κοινό σας. Καθώς παρέχονται και στατιστικά διαφημίσεων.

Πλάνα εγγραφής στην υπηρεσία

Διατίθενται πλάνα εγγραφής στην υπηρεσία πελατών ανά μήνα και ανα έτος. Με επιλογή απλών λειτουργιών αλλά και πλάνα περισσότερων δυνατοτήτων αυξημένων απαιτήσεων. 

24/7 Σύστημα υποστήριξης

Το ειδικό προσωπικό μας πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανα πάσα στιγμή μέσω του τμήματος βοήθειας αλλά και τηλεφωνικός τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

Απλά! WiFi Markerting!

Το WiFi marketing αποτελεί μια στρατηγική μάρκετινγκ που εκμεταλλεύεται την ύπαρξη ασύρματων δικτύων (WiFi) για την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών και εμπειριών στους χρήστες. Αναλύοντας τη συμπεριφορά των χρηστών και τις πληροφορίες που συλλέγονται από τη σύνδεση τους σε αυτά τα δίκτυα, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τις προσφορές και τις επικοινωνίες τους για να αυξήσουν την απήχηση και τις πωλήσεις τους.

Ποια είναι τα οφέλη της εφαρμογής μας στο κατάστημα σας;

Ισοκατανομή της σύνδεσης δικτύου στους χρήστες

Με την πλατφόρμα της plusspot έχεις την δυνατότητα να διανέμεις στους χρήστες μια ίση εμπειρίας σύνδεσης του Wi-Fi δυκτίου σου. Μπορείς να ρυθμίσεις με πόσα mb θέλεις κάθε χρήστης να λαμβάνει (ανα σύνδεση) και πόσο να μένει ο χρήστης στο δίκτυο ενεργός, μπορείς να μπροκάλεις μερικές διευθύνσεις που προκαλούν μεγάλη κινητικότηα όπως το YouTube και άλλες streaming πλατφόρμες και άλλες πολλές. Μην σε ανησυχεί η ρύθμιση αυτών των λειτουργιών! Θα τα ρυθμίσουμε εμείς για εσένα.

Μπορείς να κερδίζεις χρήματα και επισκεψιμότητα

Ζούμε σε μια εποχή που παντού βλέπουμε διαφημίσεις. Πάντα βλέπαμε άλλωστε. Με την εφαρμογή της Plusspot σου δίνετε η δυνατότητα να κάνεις το Wi-Fi δίκτυο σου ένα μέσο προβολής δικών σου διαφημίσεων(events, προσφορές, κ.α.) αλλά και άλλον! Πως επιτυγχάνετε αυτό; Μέσα από την πλατφόρμα της Plusspot δίνετε η δυνατότητα να τοποθετήσουμε διαφημιστικές ενέργειες σε ευέλικτα πεδία! Για να καταλάβεις ακριβώς και να μάθεις περισσότερα πάτα εδώ!