Τιμολόγηση

Ευέλικτα πλάνα συνδρομών για κάθε επιχείρηση.

Επέλεξε το πλάνο που καλύπτει τις ανάγκες σου.

*Στις τιμές των πακέτων δεν  συμπεριλαμβάνετε ΦΠΑ 24%
**Η συσκευή είναι δωρεάν μόνο για νέες συνδρομές

Basic

69€*

τον χρόνο

Starter

99€*

τον χρόνο

 

HOT ΕΠΙΛΟΓΗ

Plus

480€*

τον χρόνο

Brands που μας εμπιστεύονται από το 2018

Συχνές ερωτήσεις

Πότε ιδρύθηκε η Plusspot?

H Plusspot ξεκίνησε την δραστηριότητα της από το 2018. Από τότε αποτελεί ένα σταθερό μέσω διαχείρησης χρηστών μέσω Wi-Fi.

Είναι ένας ακόμα "πονοκέφαλος" για τα καταστήματα;

Η αλήθεια είναι πως η εφαρμογή είναι για όλους! Και όχι δεν θα το χαρακτηρίζαμε καθόλου “πονοκέφαλο”! Στην εποχή μας μπορεί να γίνει το ποιο βασικό εργαλείο ανάπτυξης αλλά και ανάλυσης του πελατολογίου ενός καταστήματος! Άλλωστε..το κάνουμε εμείς για εσένα. Στο στέλνουμε εγκατεστημένο με τις προτιμήσεις σου! Το βάζεις στην πρίζα και στο υπάρχων ρούτερ σου! Και είναι έτοιμο!

Θέλω να αυξήσω τους ακόλουθους του καταστήματος μου! Instagram;

Πολλοί μας ρωτάνε! Μπορώ να χρησιμοποιώ την Plusspot για να αυξάνω την επισκεψιμότητα παράδειγμα στο Instagram; Είναι το κατάλληλο εργαλείο για να κανεί ακριβώς αυτό! Αλλά και πολλά ακόμα! Πως; με λίγα κλικ!

Μπορώ να κάνω σωστή κατανομή του δικτύου μου στους χρήστες του Wi-Fi;

Με την εφαρμογή της Plusspot μπορείς να κάνεις αυτό ακριβώς! Να ορίσεις χρήστες και σωστή κατανομή του δικτύου σου για να μην κολλήσει ποτέ ξανά! Και όλοι να σερφάρουν! Βέβαιο αυτό ειναι ανάλογο και με την ταχύτητα που λαμβάνει το δίκτυο από τον εκάστοτε πάροχο! 

Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου και να λάβω τα χρήματα μου πίσω;

Δηστυχώς δεν μπορείς να ακυρώσεις την συνδρομή σου και ούτε να σου επιστρέψουμε το τιμολόγιο κατά το πέρας των 10 ημερών  από την πληρωμή σου. Αν λοιπόν δεν είσαι και τόσο σίγουρος, φρόντισε πρώτα να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας πριν αγοράσεις την υπηρεσίας μας.

Με την αγορά της υπηρεσίας αγοράζω και την συσκευή Cloud WiFi;

Η συσκευή παρέχετε δωρεάν για νέους συνδρομητές ή καταστήματα στo πλάνο Starter . Η συσκευή έχει εγγύηση 1 χρόνο από τον κατασκευαστή με δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης εφόσον απαιτείται και το πρόβλημα είναι εργοστασιακού χαρακτήρα. Μετά το πέρας του χρόνου για οτιδήποτε συμβεί επιβαρύνετε το κόστος αλλαγής ή επισκευής ο πελάτης. Μια δεύτερη συσκευή μπορεί να αγοραστεί είτε από εμάς είτε από το εμπόριο. 

Υπάρχει κάτι που θέλεις να ρωτήσεις και δεν σε καλύψαν οι απαντήσεις μας? Κάνε επικοινωνία με έναν συνεργάτη